KunstKanjerclub

Houd jij van creatief bezig zijn? En vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Word dan lid van de nieuwe KunstKanjerclub, speciaal voor kids van 6 t/m 9 jaar!

Het is momenteel niet mogelijk je aan te melden voor de KunstKanjerclub

Dit ga je doen

Als je lid bent van de KunstKanjerclub, ga je elke maandag van 15.30 uur tot 18.00 uur leuke creatieve workshops beleven; van mooie dingen maken met houtbewerking tot beeldende kunst en van samen muziek maken tot het maken van animaties.

Creatief bezig zijn in De Cammeleur

De KunstKanjerclub vindt plaats in een mooi nieuw gebouw in Dongen: De Cammeleur. Je vader of moeder kan je na school naar De Cammeleur brengen, of je kunt met een taxi-service gebracht worden. De mensen die bij De Cammeleur werken vangen je op als je aankomt en je krijgt er dan eerst drinken en wat lekkers. Daarna krijg je twee creatieve workshops, en natuurlijk een pauze er tussenin.  Eén van de activiteiten is altijd een knutselactiviteit.

Wanneer?

De KunstKanjerclub start op 20 augustus om 15.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Daarna kun je elke maandag, behalve in de schoolvakanties, naar de KunstKanjerclub.

Dit kost het

De kosten voor de KunstKanjerclub zijn € 60,- per maand (gebaseerd op 4 clubdagen) inclusief taxivervoer en € 45,- per maand (gebaseerd op 4 clubdagen) exclusief taxivervoer.
Het maandtarief wordt steeds gebaseerd op het aantal clubdagen in die maand.

Het is momenteel niet mogelijk je aan te melden voor de KunstKanjerclub