KunstKanjers

KunstKanjers is een initiatief van Het KunstPodium en de gemeente Dongen. Met KunstKanjers kunnen kinderen in Dongen op een speelse manier kennis maken met de verschillende kunstdisciplines dans, muziek, theater/musical en beeldende kunst. De naschoolse activiteiten worden gegeven door gekwalificeerde, enthousiaste docenten, werkzaam voor Het KunstPodium.

**

De KunstKanjers-activiteiten in het najaar van 2021 starten vanaf 1 november.

Voor wie?

Zit je kind op de basisschool? Is hij/zij altijd in de kamer aan het dansen of toneelstukjes aan het opvoeren? Is je dochter gek op tekenen en knutselen? Houdt je zoon van drummen of zingen? KunstKanjers is voor echte kanjers in de basisschoolleeftijd die na school op een speelse manier aan de slag willen met cultuur.

Talent ontwikkelen

Ieder kind heeft talent en het is fijn om iets te doen wat je heel leuk vindt en daar beter in te worden. Het is goed voor elk kind als het zich daarin ontwikkelt, dit kan laten zien en zo meer zelfvertrouwen krijgt. Nieuwe dingen proberen,  fouten maakt en succes hebben hoort bij ontwikkeling. Op deze manier krijgt een kind meer doorzettingsvermogen . Ook na school.

Activiteiten

Per schooljaar zijn er vier blokken (van zes weken) met naschoolse activiteiten. Zes weken lang volgt je zoon of dochter op dezelfde tijd en locatie een culturele activiteit.